use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Melbatoast van stokbrood

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Melbatoast van stokbrood
  • stokbrood
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • 100 g gruyèrekaas, geraspt
  1. Snij het stokbrood in zeer dunne plakjes, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met wat paprikapoeder en de geraspte gruyèrekaas.
  2. Zet de plakjes onder de grill op 180 °C en bak ze aan beide kanten mooi bruin en krokant.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.