use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Meergranenbroodje met makreelpasta
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Meergranenbroodje met makreelpasta

Meergranenbroodje met makreelpasta

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 middelgrote augurken
  • 150 g gestoomde makreelfilet
  • 2 el Becel pro-activ
  • 2 el halfvolle yoghurt
  • 1 tl grove mosterd
  • 2 el fijngeknipt bieslook
  • 4 meergranenbroodjes
  • 4 blaadjes kropsla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Hak de augurken fijn. Doe de makreel in stukjes en meng er de Becel pro-activ, de yoghurt, de mosterd, 2/3 deel van de augurk, 2/3 deel van de bieslook en peper naar smaak door.
  2. Snijd de broodjes open en beleg ze met de sla en de makreelpasta. Garneer met de rest van de augurk en de bieslook.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.