use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Luiks slaatje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Luiks slaatje

Luiks slaatje

Na al de lekkere, rijkelijke maaltijden van de afgelopen feestdagen, smaakt er niets beter dan een goed slaatje.

Na al de lekkere, rijkelijke maaltijden van de afgelopen feestdagen, smaakt er niets beter dan een goed slaatje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 krop krulsla
  • 1 bakje veldsla
  • 100 g rucola
  • 200 g kipfilet
  • 2 appelen
  • 0.5 komkommer
  • 1 bosje radijzen
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 sjalotje
  • 2 el Becel Bakken en Braden
  • 2 el Luikse stroop
  • 2 tl roze peperbolletjes
  • 1 el Becel Koolzaadolie
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de appel en snij in stukjes. Snij de komkommer en de radijsjes in kleine blokjes. Hak de sjalot fijn. Snij de kipfilet in fijne reepjes.
  2. Bak de kipreepjes in Becel Bakken en Braden rondom aan. Voeg de Luikse stroop en de stukjes appel toe en laat nog 2 minuten bakken. Kruid met peper.
  3. Meng de slasoorten met de komkommerblokjes, de radijsjes, de pijnboompitten, de roze peperbolletjes, de sjalotjes en de Becel Koolzaadolie. Schep de gekarameliseerde kipreepjes en appeltjes door de sla en dien meteen op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.