Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Luiks slaatje

Na al de lekkere, rijkelijke maaltijden van de afgelopen feestdagen, smaakt er niets beter dan een goed slaatje.

Na al de lekkere, rijkelijke maaltijden van de afgelopen feestdagen, smaakt er niets beter dan een goed slaatje.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
recipe image Luiks slaatje
  • 1 krop krulsla
  • 1 bakje veldsla
  • 100 g rucola
  • 200 g kipfilet
  • 2 appelen
  • 0.5 komkommer
  • 1 bosje radijzen
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 sjalotje
  • 2 el Becel Bakken en Braden
  • 2 el Luikse stroop
  • 2 tl roze peperbolletjes
  • 1 el Becel Koolzaadolie
  • peper
  1. Schil de appel en snij in stukjes. Snij de komkommer en de radijsjes in kleine blokjes. Hak de sjalot fijn. Snij de kipfilet in fijne reepjes.
  2. Bak de kipreepjes in Becel Bakken en Braden rondom aan. Voeg de Luikse stroop en de stukjes appel toe en laat nog 2 minuten bakken. Kruid met peper.
  3. Meng de slasoorten met de komkommerblokjes, de radijsjes, de pijnboompitten, de roze peperbolletjes, de sjalotjes en de Becel Koolzaadolie. Schep de gekarameliseerde kipreepjes en appeltjes door de sla en dien meteen op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.