Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Lauwwarme zalm gevuld met camembert op krentenbrood met pesto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Lauwwarme zalm gevuld met camembert op krentenbrood met pesto
  • 100 g grana padano of parmigiano regiano
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 bosjes basilicum
  • 100 g pijnboompitten
  • 1 teentje look
  • 4 dl olijfolie
  • 1 krentenbrood
  • 2 camembertkaasjes (kleine kaasjes)
  • 8 plakken schotse gerookte zalm
  1. Maal al de ingrediënten voor de pesto fijn in een blender of keukenrobot tot je een smeuïge massa bekomt.
  2. Snij vier dikke plakken krentenbrood en verwijder de korsten, verwarm de oven ondertussen voor op stand 8 of op 200°C.
  3. Snij de camembert in dikke plakken en rol ze vervolgens in de plakken gerookte zalm.
  4. Bestrijk het krentenbrood met de Solo.
  5. Leg de gevulde plakken zalm op het krentenbrood.
  6. Leg het geheel op een rooster in de oven.
  7. Wanneer de kaas lopend wordt, mag je het uit de oven nemen.
  8. rek met een lepel een lijn pesto over het bord en leg het belegde brood in het midden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.