Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes eruit.
Snij de komkommer in kleine blokjes en dep hem droog met keukenpapier.
Roer de Griekse yoghurt in een schaal, samen met de dressing, 1 teentje uitgeperste knoflook en 1 eetlepel Italiaanse kruiden.
Schep de komkommer erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat het geheel 15 minuten staan.
Snij het vlees in blokjes van 3 cm.
Snij de citroen in de lengte in 4, en daarna elk partje in 6. Steek de blokjes vlees op 8 houten spiesjes of 4 lange metalen spiezen: wissel af met de plakjes citroen, de salieblaadjes (of rozemarijn) en de olijven.
Meng de Solo Vloeibaar met 2 teentjes uitgeperste knoflook, 1 eetlepel Italiaanse kruiden en wat zout en peper naar smaak.
Bestrijk de spiesen met dit mengsel en rooster ze in 8-10 minuten mooi bruin op de barbecue. Keer ze regelmatig om en bestrijk ze dan opnieuw met het kruidenmengsel.