hoofdgerecht
Lamskoteletjes met basmatirijst, curry en komkommer-yoghurtdressing
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 8 lamskoteletjes
- 2 zakjes Knorr kant-en-klare currysaus
- Solo Vloeibaar
- takjes koriander
- zout
- 2 potjes natuur yoghurt
- 300 g basmati rijst
- 2 komkommers
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak ondertussen de lamskoteletjes in de Solo Vloeibaar en warm de Knorr currysaus op.
- Schil de komkommers en halveer deze.
- Lepel er de pitjes uit en snij in piepkleine blokjes.
- Meng de gesneden komkommer met 8 eetlepels yoghurt, 4 eetlepels fijngehakte koriander en breng het geheel op smaak met zout.
- Druk de rijst aan in ronde kommen en stort op de borden.
- Lepel er de saus naast.
- Schep de komkommer-yoghurtdressing in 4 kleine kommetjes en plaats ze op de borden.
- Garneer met koriander.
