Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Lamskoteleten in een korstje van olijven met gekonfijte paprika

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd12 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
duur
hoofdgerecht
vlees
recipe image Lamskoteleten in een korstje van olijven met gekonfijte paprika
  • 700 g niet van elkaar gesneden lamskoteletten
  • 2 rode paprika’s
  • 150 g ontpitte groene olijven
  • 1 teentje look, gehakt
  • 3 takjes verse tijm
  • 1 ui
  • harissa
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 25 g Solo Light vloeibaar
  • zout en peper
  • 0.5 l lamsfond
Voorbereiding
  1. Pel en snipper de ui
Bereiding
  1. Pel en ontpit de paprika’s en snij ze in reepjes. Laat ze 15 minuten garen met de gehakte ui en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Hak de olijven met 1 eetlepel olijfolie tot een gladde pasta en kruid met de look harissa en tijm.
  3. Warm de Solo Light Vloeibaar in een schotel en kleur het vlees aan alle kanten aan . Smeer het vlees in met de olijven pasta en laat 8 minuten in een op op 180° voorverwarmde oven verder garen.
  4. Doe de lamsfond in de pan en laat inkoken tot een saus.
Verdeel het vlees in 4 stukken en dien op met de saus en de paprika’s.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.