hoofdgerecht
Krokante zeeduivel met limoen en komkommersalade
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 4 limoenen
- 10 g tomatenconcentraat
- 1 eetlepel honing
- 20 cl slagroom
- 750 g zeeduivel
- 4 vellen brickdeeg
- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- 1 komkommer
- rode-wijnazijn
- Pers de limoenen. Laat het limoensap met het tomatenconcentraat en de honing gedurende 2 minuten inkoken. Voeg de room toe en laat de saus nog eens 2 minuten verder inkoken.
- Snij de zeeduivel in vieren, kruid met peper en zout en beleg de brickvellen ermee. Vouw de vellen dicht in een vorm naar wens (zakje, driehoek, …).
- Bak de pakketjes zo’n10 minuten in Solo op een laag vuur.
- Snij de komkommer in blokjes, kruid met peper en zout en de azijn.
- Dresseer de krokante zeeduivel in het midden van het bord, met de komkommersalade er rond.
