use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Krokante zeeduivel met limoen en komkommersalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Krokante zeeduivel met limoen en komkommersalade

Krokante zeeduivel met limoen en komkommersalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 limoenen
  • 10 g tomatenconcentraat
  • 1 eetlepel honing
  • 20 cl slagroom
  • 750 g zeeduivel
  • 4 vellen brickdeeg
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 komkommer
  • rode-wijnazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pers de limoenen. Laat het limoensap met het tomatenconcentraat en de honing gedurende 2 minuten inkoken. Voeg de room toe en laat de saus nog eens 2 minuten verder inkoken.
  2. Snij de zeeduivel in vieren, kruid met peper en zout en beleg de brickvellen ermee. Vouw de vellen dicht in een vorm naar wens (zakje, driehoek, …).
  3. Bak de pakketjes zo’n10 minuten in Solo op een laag vuur.
  4. Snij de komkommer in blokjes, kruid met peper en zout en de azijn.
  5. Dresseer de krokante zeeduivel in het midden van het bord, met de komkommersalade er rond.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.