soep
Kreeftensoep met krab en armagnac
Armagnac wordt vaak met cognac vergeleken. Dat is niet voor niks: er zijn vele overeenkomsten tussen beide dranken.
Toch is Armagnac in het algemeen wat stoerder en voller van smaak dan de verfijndere cognac.
Armagnac past ook heerlijk bij bij deze kreeftensoep.
Armagnac wordt vaak met cognac vergeleken. Dat is niet voor niks: er zijn vele overeenkomsten tussen beide dranken.
Toch is Armagnac in het algemeen wat stoerder en voller van smaak dan de verfijndere cognac.
Armagnac past ook heerlijk bij bij deze kreeftensoep.
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 Kreeftensoep van Knorr
- 4 voorgekookte krabbenscharen
- 1 dl room
- 1/2 dl armagnac
- 1 eetlepel verse kervelblaadjes
- Bereiding:Verwijder het vlees uit de krabbenscharen.
- Verwarm de soep in 650 ml water op een matig vuur.
- Voeg het krabbenvlees toe als de soep kookt. Laat even sudderen.
- Haal de soep van het vuur en voeg de kervelblaadjes, de room en de armagnac toe.
- Serveer in vier diepe borden.
