use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus
  • 2 el Bertolli mayonaise
  • 0.5 el Ketchup
  • 2 el Bertolli Pesto rosso
  • 0.5 tl cayennepeper
  • 200 g gekookte krab of krabsticks
  • 4 bosuitjes
  • 100 g botersla
  • 1 zak tacochips
  • Extra:
  • 4 smalle, hoge glazen
  1. Meng de mayonaise met de ketchup, de pesto en de cayennepeper. Snijd de krab in stukjes, de bosuitjes in smalle ringen en de sla in fijne reepjes. Meng de sla met de uitjes.
  2. Leg wat sla op de bodem van de 4 glazen. Druppel er wat saus over. Leg er een paar stukjes krab op. Druppel er weer wat saus op. Herhaal dat 3 of 4 keer tot de glazen vol zijn en eindig met krab en saus. Steek in elk glas een taco chip. Zet de glazen op 4 borden en leg de rest van de chips ernaast. Direct serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.