use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Koude groentensoep met basilicum
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koude groentensoep met basilicum

Koude groentensoep met basilicum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo
  • 1 voetselder
  • 1 l groentenbouillon
  • zout
  • 2 uien
  • 2 preien
  • verse basilicum
  • 300 g yoghurt natuur
  • kerstomaten
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de uien fijn en laat in de Solo stoven gedurende 3 minuten.
  2. Snipper de prei en de selder fijn en voeg de bouillon en de basilicum toe.
  3. Laat garen op een matig heet vuur en mix glad.
  4. Duw eventueel door een zeef en laat afkoelen.
  5. Roer er de yoghurt door en breng verder op smaak met peper en zout.
  6. Versier met de in 2 gesneden tomaatjes en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.