use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Koninginnentoast
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koninginnentoast

Koninginnentoast

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 ui
  • Solo Vloeibaar
  • 1 Knorr Bouillon Original Groenten
  • 2 el bloem
  • 1 plakje beenham
  • 1 kopje erwtjes
  • 2 boterhammen
  • verse groene kruiden

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper 1 ui en bak aan in een kneepje Solo Vloeibaar.
  2. Los het bouillonblokje op in 350 ml kokend water.
  3. Bestrooi de uisnippers met 2 eetlepels bloem en giet er, stevig roerend met de garde, beetje bij beetje de bouillon bij tot je een gladde, nog dikke saus hebt.
  4. Kook de erwtjes in de tussentijd beetgaar en snijd de beenham in stukjes. Vul de saus met de beenham en de erwtjes. Laat meewarmen. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper.
  5. Rooster 2 boterhammen, snijd diagonaal in 2 en leg op de borden. Beleg met de saus en garneer met verse groene kruiden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.