use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Knapperige beursjes met peer, gorgonzola en gandaham

Knapperige beursjes met peer, gorgonzola en gandaham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 16 velletjes filodeeg van ongeveer 3 bij 4 cm
  • Solo Vloeibaar
  • 4 peren
  • 125 g gorgonzola
  • 6 plakjes rauwe ham

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bestrijk het filodeeg met behulp van een penseel voorzichtig met de Solo Vloiebaar.
  2. Schil de peren en ontpit ze.
  3. Snij ze daarna samen met de gorgonzola en de ham in kleine stukjes.
  4. Schik enkele stukjes peer, gorgonzola en ham op elk velletje filodeeg.
  5. Vouw het deeg dicht zodat je kleine pakketjes krijgt.
  6. Sluit ze met een tandenstoker en bak ze 5 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.