Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Knapperige beursjes met peer, gorgonzola en gandaham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties8 porties
gemiddeld
voorgerecht
hoofdgerecht
vlees
recipe image 3 koningentaart
  • 16 velletjes filodeeg van ongeveer 3 bij 4 cm
  • Solo Vloeibaar
  • 4 peren
  • 125 g gorgonzola
  • 6 plakjes rauwe ham
  1. Bestrijk het filodeeg met behulp van een penseel voorzichtig met de Solo Vloiebaar.
  2. Schil de peren en ontpit ze.
  3. Snij ze daarna samen met de gorgonzola en de ham in kleine stukjes.
  4. Schik enkele stukjes peer, gorgonzola en ham op elk velletje filodeeg.
  5. Vouw het deeg dicht zodat je kleine pakketjes krijgt.
  6. Sluit ze met een tandenstoker en bak ze 5 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.