use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kleurenpalet van fruitsorbet
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kleurenpalet van fruitsorbet

Kleurenpalet van fruitsorbet

Het is zomer, hét seizoen waar "plezier" synoniem is voor frisheid en luchtigheid.

Niets is aangenamer dan een verfrissend ijsje eten op het terras als lekkere en luchtige afsluiter van een zomerse maaltijd.

Zeker met ijs dat 0% vetstoffen bevat!

Het is zomer, hét seizoen waar "plezier" synoniem is voor frisheid en luchtigheid.

Niets is aangenamer dan een verfrissend ijsje eten op het terras als lekkere en luchtige afsluiter van een zomerse maaltijd.

Zeker met ijs dat 0% vetstoffen bevat!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 bollen Carte d'Or Sorbet Mango
  • 4 bollen Carte d'Or Sorbet Framboos
  • 4 bollen Carte d'Or Sorbet Citroen
  • verschillende koekjes (zoals amandelkoekjes en Mikado)
  • enkele frambozen en blauwe bosbessen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Leg van elke sorbetsmaak een bolletje op een bord.
  2. Versier elke bol met stukjes krokante koekjes en chocoladekoekjes. Werk af met wat seizoenfruit.
Het is vooral belangrijk te spelen met de kleur- en smaakcontrasten. Laat de foto je inspireren!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.