nagerecht
Kleurenpalet van fruitsorbet
Het is zomer, hét seizoen waar "plezier" synoniem is voor frisheid en luchtigheid.
Niets is aangenamer dan een verfrissend ijsje eten op het terras als lekkere en luchtige afsluiter van een zomerse maaltijd.
Zeker met ijs dat 0% vetstoffen bevat!
Het is zomer, hét seizoen waar "plezier" synoniem is voor frisheid en luchtigheid.
Niets is aangenamer dan een verfrissend ijsje eten op het terras als lekkere en luchtige afsluiter van een zomerse maaltijd.
Zeker met ijs dat 0% vetstoffen bevat!
Geef score
Kooktijd5 min
Porties

- 4 bollen Carte d'Or Sorbet Mango
- 4 bollen Carte d'Or Sorbet Framboos
- 4 bollen Carte d'Or Sorbet Citroen
- verschillende koekjes (zoals amandelkoekjes en Mikado)
- enkele frambozen en blauwe bosbessen
- Leg van elke sorbetsmaak een bolletje op een bord.
- Versier elke bol met stukjes krokante koekjes en chocoladekoekjes. Werk af met wat seizoenfruit.
