use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
goedkoop

Klassieke pepersaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Klassieke pepersaus
  • het bakvet van steaks (bak eerst je steaks in Solo en haal ze uit de pan)
  • 2 el groene peperkorrels (uit blik) of 1 eetlepel geplettezwarte peperkorrels
  • 300 ml room
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
  • 4 el cognac
  1. Doe de uitgelekte peperkorrels of geplette zwarte peper in het warme bakvet. Doe er de room bij, zet het vuur hoog en roer alle aanbaksels los.
  2. Laat de room even indampen en voeg dan het Knorr Bouillonketeltje Vlees toe.
  3. Doe de cognac in een grote lepel, steek het aan (zet de dampkap uit) en laat het in je saus glijden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.