use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Klassieke carpaccio
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Klassieke carpaccio

Klassieke carpaccio

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g carpaccio
  • 4 el mayonaise
  • 4 el melk
  • sap van 1 citroen
  • zout, peper
  • worcestersaus
  • versgeraspte Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verdeel de lapjes vlees over vier borden.
  2. Meng in een kommetje de mayonaise met melk en citroensap en breng het op smaak met zout, peper en een paar druppels worcestersaus.
  3. Besprenkel het vlees met de marinade en bestrooi met Parmezaanse kaas.
  4. Serveer de carpaccio met vers brood en een lekkere salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.