Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Klassieke carpaccio

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
voorgerecht
vlees
recipe image Klassieke carpaccio
  • 350 g carpaccio
  • 4 el mayonaise
  • 4 el melk
  • sap van 1 citroen
  • zout, peper
  • worcestersaus
  • versgeraspte Parmezaanse kaas
  1. Verdeel de lapjes vlees over vier borden.
  2. Meng in een kommetje de mayonaise met melk en citroensap en breng het op smaak met zout, peper en een paar druppels worcestersaus.
  3. Besprenkel het vlees met de marinade en bestrooi met Parmezaanse kaas.
  4. Serveer de carpaccio met vers brood en een lekkere salade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.