use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kipwrap met tomatensalsa
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kipwrap met tomatensalsa

Kipwrap met tomatensalsa

Maak dit kip wrap recept en serveer met een lekkere zelfgemaakte tomatensalsa. Een lekkere kipwrap maken voor de lunch.

Met dit kip wraps recept kun je een heerlijke kip wrap maken. Door zelf een tomatensalsa te maken en de wraps te bestrijken met Becel met avocado- & limoenolie maak je er een overheerlijke lunchwrap van.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Op tijd klaar
    15 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 40 g gekookte kipfilet
  • 1 kleine rode ui
  • 2 takjes koriander
  • 2 tomaten
  • cayennepeper
  • 0.5 tl limoensap
  • 2 volkoren wraps
  • 30 g Becel avocado- & limoenolie
  • 4 blaadjes sla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de kip in stukjes. Pel en snijd het uitje in boogjes. Snijd de korianderblaadjes grof. Was en halveer de tomaten, schep de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  2. Meng voor de salsa de stukjes tomaat met de ui, de koriander, een snufje cayennepeper en het limoensap. (Voeg eventueel een heel klein beetje honing toe om de salsa iets te zoeten.)
  3. Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bestrijk de wraps met de Becel met avocado- & limoenolie. Verdeel er de sla, een beetje van de salsa en de kip erover en vouw ze dicht. Geef de rest van de salsa er apart bij. Smakelijk!
Voor de gare kipfilet: gebruik een restje kip of gaar de kipfilet in kippenbouillon of water. Zorg dat de kip net onder staat, breng tegen de kook en laat op een heel laag vuur ca. 15 minuten garen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.