Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties2 porties
goedkoop
hoofdgerecht
gevogelte
barbecue
recipe image Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip
  • 200 g kipfilet
  • 3 el Bertolli olijfolie
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 60 g walnoten
  • 4 takjes dille
  • 1.5 dl Bulgaarse yoghurt
  • 0.5 dl olijfolie extra vierge
  • satéstokjes
  1. Week de stokjes in koud water. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de olie, paprikapoeder en zout en peper met de kipfilet.
  2. Maak de paprika en ui schoon en snijd ze in stukken. Rijg om en om ui, kip en paprika aan de spiesjes. Rooster ze in de grillpan, op de BBQ of onder de grill goudbruin en gaar.
  3. Maak intussen de dip: Pel en hak de knoflook. Hak de noten. Hak de dille. Meng in een kom de yoghurt met de olie, dille, noten en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Serveer de dipsaus bij de kipspiesjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.