use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip

Kipspiesje met Bulgaarse yoghurtdip

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g kipfilet
  • 3 el Bertolli olijfolie
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 60 g walnoten
  • 4 takjes dille
  • 1.5 dl Bulgaarse yoghurt
  • 0.5 dl olijfolie extra vierge
  • satéstokjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Week de stokjes in koud water. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de olie, paprikapoeder en zout en peper met de kipfilet.
  2. Maak de paprika en ui schoon en snijd ze in stukken. Rijg om en om ui, kip en paprika aan de spiesjes. Rooster ze in de grillpan, op de BBQ of onder de grill goudbruin en gaar.
  3. Maak intussen de dip: Pel en hak de knoflook. Hak de noten. Hak de dille. Meng in een kom de yoghurt met de olie, dille, noten en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Serveer de dipsaus bij de kipspiesjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.