use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kippenborst gevuld met pesto rosso en paddestoel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kippenborst gevuld met pesto rosso en paddestoel

Kippenborst gevuld met pesto rosso en paddestoel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Bertolli Pesto Rosso
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • peterselie
  • 12 sneetjes gerookt spek
  • 700 g in de schil gekookte en gepelde aardappelen
  • 1 rode ui (geweekt in citroensap)
  • 20 g gedroogde porcini-paddestoelen
  • 2 fijngehakte teen knoflook
  • 4 kippenborsten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Week de paddestoelen 10 minuten in kokend water, spoel ze, laat uitlekken en hak fijn.
  2. Meng de pesto met de look en paddestoelen.
  3. Vorm een zakje aan de onderkant van de kippenborst door de "valse filets" op te heffen en lepel er de vulling in.
  4. Wikkel voorzichtig 3 sneetjes spek rond elke kippenborst. Leg de kip op een bakplaat in de oven (200°) en bak tot ze goed gaar en knapperig goudbruin is (25-30 minuten).
  5. Snij de aardappelen in blokjes, kruid en bak ze goudkleurig in de Solo.
  6. Versier met peterselie. Serveer met de aardappelen en de ui.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.