Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Wrijf de kipdelen in met peper en zout en bak ze rondom bruin in Solo Vloeibaar in een grote braadpan. Doe de deksel op de pan en laat de kip in 20 minuten bijna garen.
Giet het vrijgekomen vocht en vet af en giet de Bertolli Pastasaus Pecorino & Look over de kip. Laat zachtjes sudderen totdat de kip volledig gaar is. Doe ondertussen de olijven bij de kip.
Pel de teen knoflook.
Snijd de boterhammen in driehoekjes.
Verhit olijfolie in de koekenpan en laat er,de knoflook even in rond bakken.
Verwijder het knoflook en bak in de achtergebleven olie de driehoekjes
brood knapperig.
Leg ze op een met papier bekleed bord.
Schep de kip op een schaal, omgeef met de saus en garneer met de driehoekje brood.