use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kip met olijven, gebakken brood en Pecorino-looksaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kip met olijven, gebakken brood en Pecorino-looksaus

Kip met olijven, gebakken brood en Pecorino-looksaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 hele kip in 8 stukken verdeeld
  • Solo Vloeibaar
  • Bertolli Pastasaus Pecorino & Look
  • 100 gram groene olijven zonder pit
  • 1 teen knoflook
  • 8 boterhammen van een dag oud
  • Bertolli olijfolie Classico
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Wrijf de kipdelen in met peper en zout en bak ze rondom bruin in Solo Vloeibaar in een grote braadpan. Doe de deksel op de pan en laat de kip in 20 minuten bijna garen.
  2. Giet het vrijgekomen vocht en vet af en giet de Bertolli Pastasaus Pecorino & Look over de kip. Laat zachtjes sudderen totdat de kip volledig gaar is. Doe ondertussen de olijven bij de kip.
  3. Pel de teen knoflook.
  4. Snijd de boterhammen in driehoekjes.
  5. Verhit olijfolie in de koekenpan en laat er,de knoflook even in rond bakken.
  6. Verwijder het knoflook en bak in de achtergebleven olie de driehoekjes
  7. brood knapperig.
  8. Leg ze op een met papier bekleed bord.
  9. Schep de kip op een schaal, omgeef met de saus en garneer met de driehoekje brood.
  10. Geef er een salade bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.