use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Karbonade met een knapperig korstje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Karbonade met een knapperig korstje

Karbonade met een knapperig korstje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 ribkarbonades
  • 1 ei
  • 0.5 el tijmblaadjes
  • 6 el paneermeel
  • 750 g ovenfriet
  • 1 komkommer
  • 5 el Effi Slasaus fijne kruiden
  • 3 el Becel Bakken en Braden light

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Dep de karbonades droog met keukenpapier. Klop het ei met peper en zout naar smaak in een diep bord los. Meng het paneermeel met de tijm in een ander diep bord. Bak de frieten volgens de aanwijzingen in de oven in 20-25 minuten af.
  3. Wentel de karbonades stuk voor stuk eerst door het eimengsel en vervolgens door het paneermengsel. Was en schaaf de komkommer in plakjes en schep de dressing erdoor.
  4. Verwarm het vloeibare bakvet in een ruime pan en bak de karbonades op een halfhoog vuur in ca. 8 minuten bruin en gaar. Serveer ze met de frieten en de komkommersalade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.