use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas

Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 150 g paneermeel
  • 175 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 0.5 bosje gehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte verse tijm
  • zeezout
  • zwarte peper versgemalen
  • 150 g bloem
  • 1 dl melk
  • 2 eieren
  • 600 g kalkoenlapjes
  • 0.5 dl Bertolli extra vergine
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng het paneermeel, de Parmezaanse kaas, de peterselie, de tijm, het zout en de peper in een grote kom.
  2. Doe de bloem in een tweede kom.
  3. Meng de melk en de eieren in een derde kom.
  4. Paneer de kalkoenlapjes eerst in de bloem, daarna in de eiermengeling en ten slotte in het mengsel met paneermeel en Parmezaanse kaas.
  5. Warm olijfolie en Solo op in een antikleefpan en bak de kalkoenlapjes gedurende 2 minuten aan beide kanten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
  6. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Dien de kalkoenlapjes op met een lekker smeuïge aardappelpuree of met pasta, met schijfjes citroen en rucola.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.