Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
gevogelte
recipe image Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas
  • 150 g paneermeel
  • 175 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 0.5 bosje gehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte verse tijm
  • zeezout
  • zwarte peper versgemalen
  • 150 g bloem
  • 1 dl melk
  • 2 eieren
  • 600 g kalkoenlapjes
  • 0.5 dl Bertolli extra vergine
  • Solo
  1. Meng het paneermeel, de Parmezaanse kaas, de peterselie, de tijm, het zout en de peper in een grote kom.
  2. Doe de bloem in een tweede kom.
  3. Meng de melk en de eieren in een derde kom.
  4. Paneer de kalkoenlapjes eerst in de bloem, daarna in de eiermengeling en ten slotte in het mengsel met paneermeel en Parmezaanse kaas.
  5. Warm olijfolie en Solo op in een antikleefpan en bak de kalkoenlapjes gedurende 2 minuten aan beide kanten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
  6. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Dien de kalkoenlapjes op met een lekker smeuïge aardappelpuree of met pasta, met schijfjes citroen en rucola.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.