use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalkoenfilet met gesmolten kaas en Gandaham

Kalkoenfilet met gesmolten kaas en Gandaham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 eetlepel Solo
  • 1 wortel
  • 3 dl gevogeltebouillon
  • 1 eetlepel versnipperde platte peterselie
  • 1 takje tijm
  • 1 laurierblad
  • 500 g kalkoenfilet
  • 4 plakjes gandaham
  • 100 g roquefort
  • 1 eetlepel Bertolli extra Vergine
  • 1 ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de ui en wortel fijn.
  2. Bak de kalkoenfilet aan in een mengsel van olie en Solo.
  3. Voeg de groenten, tijm en laurier toe en zet deze pan in een voorverwarmde oven van 180° C gedurende een halfuur.
  4. Haal het vlees uit de oven en laat kort rusten.
  5. Snij de filet in 8 plakjes.
  6. Leg tussen elk sneetje een half plakje Gandaham en een stukje roquefort.
  7. Leg dit in een andere ovenschaal en zet het opnieuw 10 minuten in de oven.
  8. Blus de eerste pan met de bouillon en laat dit inkoken tot een lichtgebonden saus.
  9. Zeef dit en voeg naar smaak peper en zout toe.
  10. Verdeel het vlees over borden, strooi er de peterselie over en nappeer met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.