use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kalfsgoulash
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalfsgoulash

Kalfsgoulash

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    1 uur 30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 uien
  • 800 g kalfsschouder (zonder bot)
  • 8 el olijfolie
  • 2 el bloem
  • 1 dl marsala
  • 1.5 dl Knorr Bouillonketeltje Vlees
  • 1 bosje bladpeterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de uien. Snijd het vlees in stukjes van 3 centimeter.
  2. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin het vlees aan. Voeg de uien toe en bak ze mee. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng de bloem door het vlees. Voeg de marsala toe en laat het even koken, zodat de alcohol verdampt. Schenk de bouillon erbij en laat de goulash ongeveer een uur zachtjes stoven.
  4. Strooi de gehakte peterselie over de goulash en serveer.
Lekker met geroosterde aardappels en radicciosalade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.