hoofdgerecht
Kalfsgoulash
Geef score
Kooktijd1 uur
Voorbereiding
Porties

- 60 g Solo
- 1 eetlepel wijnazijn
- 2 blokjes Knor Finesse rundsbouillon
- 7.5 dl water
- 800 g kalf stoofvlees
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 3 uien
- 1 citroen
- 2 teentjes look
- 2 eetlepels paprika poeder
- Pel en snij de uien in fijne plakjes. Laat ze in de Solo stoven.
- Voeg er het paprikapoeder en de azijn bij.
- Bak er het vlees kort in aan en voeg er dan het water en de bouillonblokjes bij.
- Snij de gele schil van de citroen in fijne reepjes en pers er het sap uit.
- Voeg ze in de pot toe en pers er de look bij. Laat op een zacht vuur garen tot het vlees zacht is.
- Roer de tomatenpuree los met een beetje kookvocht en voeg toe.
