Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Schil de aardappels en snij in partjes en kook ze in 20 minuten beetgaar in gezouten water.
Doe de gekookte aardappelen in een vuurvaste schotel en kruid met peper, zout, rozemarijnblaadjes en het fijngesneden teentje look. Overgiet met olijfolie en rooster ze zo’n 10 a 15 minuten in de oven tot ze krokant zijn.
Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en bak de kalfsfilets in zo’n 10 minuten mooi rosé.
Verwijder het steeltje van de champignons, borstel ze schoon en kruid ze. Verhit een eetlepel Solo in een pan en bak ze enkele minuten aan.
Maak de groenten schoon. Snij de worteltjes, prei en boontjes in gelijke stukken van circa 2 à 3 cm. Doe ze, samen met de erwten, in een pot met koud water. Zet die pot op het vuur en breng het water aan de kook. Laat de groenten zo’n 5 minuten koken, giet af en koel af met stromend koud water. Dit heet blancheren. Blancheren is een goede techniek voor de bereiding van groenten, want zo behoud je vitaminen.
Stoof de geblancheerde groenten nu in een eetlepel Solo en kruid met peper en zout.
Vul de portobello's met de groenten en serveer dit samen met de aardappelen en het vlees.