use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauwfilet met groentekrans
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauwfilet met groentekrans

Kabeljauwfilet met groentekrans

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g kabeljauwfilets
  • 25 cl light room
  • 3 preistengels
  • 3 wortels
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 blokje Knorr Finesse groentebouillon
  • peper en zout
  • currypoeder
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de wortels en de prei in julienne en kook ze beetgaar in 5 dl water met het bouillonblokje .
  2. Laat de groenten uitlekken en voeg de witte wijn aan de bouillon toe en vervolgens de room.
  3. Kruid met peper, zout en curry en laat heel even inkoken.
  4. Bak de vis heel kort aan in wat Solo.
  5. Schik de filets in een beboterde ovenschaal, overgiet met de roomsaus en laat 12 minuten verder garen in de oven op 180 °C.
Serveer met pasta of rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.