Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Snijd het lente-uitje grof en houd het groen apart. Snijd de courgette in staafjes van 3 cm. Stoof het wit van het lente-uitje en de courgettestaafjes glazig in Solo.
Doe er de groene asperges in stukken van 3 cm bij, giet er de wijn , 2.5 dl water en het 1/2 bouillonblokje over en laat 15 minuten stoven zonder deksel op een laag vuur. Roer af en toe om.
Voeg er de broccoliroosjes bij en laat nog even doorstoven tot alle groenten beetgaar zijn.
Leg de stukken vis in een met Solo ingesmeerde ovenschotel en bak 10 minuten in de oven .
Werk de groenten af met peper en zout. Haal ze uit het vocht en roer de in light room losgeklopte dooier met een klopper door het kookvocht.
Schik de groene groenten in een diepe schotel, lepel er de saus rond en leg de vis erop. Bestrooi met het groen van het lente-uitje.