use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kabeljauw op een groen bedje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kabeljauw op een groen bedje

Kabeljauw op een groen bedje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Solo Vloeibaar
  • 1,5 dl light room
  • 1 dl witte wijn
  • 0.5 blokje Knorr Finesse Bouillon kip
  • 800 g kabeljauwhaasjes
  • 150 g broccoliroosjes
  • 150 g courgette
  • 100 g groene asperges
  • 1 lente uitje
  • 1 eierdooier

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
Bereiding
  1. Snijd het lente-uitje grof en houd het groen apart. Snijd de courgette in staafjes van 3 cm. Stoof het wit van het lente-uitje en de courgettestaafjes glazig in Solo.
  2. Doe er de groene asperges in stukken van 3 cm bij, giet er de wijn , 2.5 dl water en het 1/2 bouillonblokje over en laat 15 minuten stoven zonder deksel op een laag vuur. Roer af en toe om.
  3. Voeg er de broccoliroosjes bij en laat nog even doorstoven tot alle groenten beetgaar zijn.
  4. Leg de stukken vis in een met Solo ingesmeerde ovenschotel en bak 10 minuten in de oven .
  5. Werk de groenten af met peper en zout. Haal ze uit het vocht en roer de in light room losgeklopte dooier met een klopper door het kookvocht.
  6. Schik de groene groenten in een diepe schotel, lepel er de saus rond en leg de vis erop. Bestrooi met het groen van het lente-uitje.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.