use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kabeljauw met korianderpesto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
duur
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image Kabeljauw met korianderpesto
  • 2 dl Bertolli extra vergine
  • 3 bosjes koriander
  • 2 tenen knoflook
  • zwarte peper
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 600 g kabeljauwfilets
  • 150 gr gerapste parmezaanse kaas
  • zout en peper
  • 2 eetlepels Solo
Voorbereiding
  1. Was en droog de koriander.
Bereiding
  1. Doe alle ingrediënten voor de pesto in een keukenrobot en pureer tot een pesto.
  2. Kruid de vis met zout en peper.
  3. Laat wat Solo smelten in een pan en bak de vis goudbruin aan beide kanten.
  4. Giet de saus over de vis en dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.