use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Kaastaartjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Porties
     
    12 porties
recipe image Kaastaartjes
  • 200 g bloem
  • 75 g Solo
  • 7 eetlepels koud water
  • kaneelpoeder
  • 375 g suiker
  • 6 eierdooiers
  • 300 g verse kaas
  • 1 ei
  • 1 eetlepel honing
  • 375 g kastanjepuree
  1. Kneed de bloem met de Solo het water en de kaneel tot een glad en soepel deeg.
  2. Laat 30 minuten rusten en verdeel dan over de bakvormpjes.
  3. Meng alle ingrediënten voor de vulling en roer tot een glad deeg.
  4. Verdeel over de vormpjes en schuif ze in een op 200° voorverwarmde oven.
  5. Laat 10 minuten bakken en verminder dan tot 170° en laat nog 10 minuten verder bakken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.