use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kaassoufflé
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kaassoufflé

Kaassoufflé

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 40 g Solo
  • 10 g bloem
  • 4 dl melk
  • zout
  • 4 eieren
  • peper
  • muskaatnoot
  • 50 g kaas (geraspte gruyère)
  • 50 g blauwe schimmelkaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Vewarm de oven voor op 180 graden.
Bereiding
  1. Smelt de Solo en roer er de bloem bij. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren indikken. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Voeg nootmuskaat en de 2 kazen toe. Haal van het vuur af.
  3. Splits de eieren en roer de dooiers bij de bereiding.
  4. Klop de eiwitten stevig op en spatel ze onder de rest.
  5. Verdeel over soufflévormpjes en bak 20 minuten in een de voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.