use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image IJscoupe Green Heaven
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

IJscoupe Green Heaven

IJscoupe Green Heaven

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 appel
  • 8 bolletjes Carte d'Or Pistache
  • 4 bolletjes Carte d'Or Hazelnoot
  • 24 ongezouten gepelde pistachenoten
  • 24 hazelnoten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
  2. Schep 2 bolletjes Carte d'Or Pistache en 1 bolletje Carte d'Or Hazelnoot op een gekleurd bord.
  3. Strooi de pistachenootjes en hazelnoten over de bolletjes ijs. Maak met de blokjes appel een cirkel rond de bolletjes ijs en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.