Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Schil de aardappels en maak de wortels en de prei schoon.
Snijd de aardappels in stukken, de wortels en de prei in plakjes en de kipfilet in dikke plakken of stukken.
Verhit de Solo Vloeibaar in een hapjes- of stoofpan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de kip 2 minuten. Voeg de aardappels, de wortels, de prei, de bouillon, de ketjap en de helft van de selderij toe en breng aan de kook. Laat met het deksel op de pan nog ca. 20 minuten op matig vuur gaar worden.
Schep geregeld om.
Rooster in een warme pan de pompoenpitten in ca. 1 minuut knapperig. Laat op een bord afkoelen.
Verdeel het husselpotje over 4 diepe borden en bestrooi met de pompoenpitten en de rest van de selderij.