use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Huisgemaakt vissticks met havermout en komkommersaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Huisgemaakt vissticks met havermout en komkommersaus

Huisgemaakt vissticks met havermout en komkommersaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout en peper
  • 100 g havermoutvlokken
  • Solo Frituurvet
  • bloem
  • 400 g visfilets
  • lookpoeder
  • 1 ei
  • citroen
  • 1 dl light room
  • 0.5 komkommer
  • 1 natuur yoghurt
  • citroen (sap)
  • dille

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breng de bloem op smaak met peper, zout en lookpoeder.
  2. Haal de vis eerst door de bloem, dan door het ei en dan door de havermoutvlokken.
  3. Bak in de Solo Frituurvet gaar.
  4. Pel en ontpit de komkommer.
  5. Mix het vruchtvlees met de yoghurt glad.
  6. Voeg de light room toe en breng op smaak met citroensap, peper en zout en dille.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.