use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Hoki filet met een citroen-honingsaus, groene tagliatelle en bladspinazie

Hoki filet met een citroen-honingsaus, groene tagliatelle en bladspinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 dl Knorr Finesse Bouillon groenten
  • 250 g groene tagliatelle
  • 1 eetlepel rode peperbessen
  • 2 dl light room
  • Solo
  • 1 laurierblaadje
  • 400 g hoki filet
  • 450 g bladspinazie
  • 1 eetlepel acaciahoning
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel kappertjes
  • dille
  • bielsook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoof de spinazie kort aan.
  2. Laat de bouillon, de honing, het citroensap, de rode peperbessen en het laurierblaadje tot een derde inkoken in een kookpan en zeef.
  3. Rasp de citroenschil in de pan. Kruid de vis en bak ze langs beide kanten in hete Solo in de pan.
  4. Kook de tagliatelle in ruim gezouten water beetgaar.
  5. Kook de saus op, voeg de light room toe en kruid naar smaak.
  6. Schik de spinazie op het midden van het bord, dresseer hierop de tagliatelle, vervolgens de vis en de saus. Strooi er de kappertjes over en versier met de dille en de bieslook.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.