voorgerecht
Hoki filet met een citroen-honingsaus, groene tagliatelle en bladspinazie
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 2 dl Knorr Finesse Bouillon groenten
- 250 g groene tagliatelle
- 1 eetlepel rode peperbessen
- 2 dl light room
- Solo
- 1 laurierblaadje
- 400 g hoki filet
- 450 g bladspinazie
- 1 eetlepel acaciahoning
- 1 citroen
- 1 eetlepel kappertjes
- dille
- bielsook
- Stoof de spinazie kort aan.
- Laat de bouillon, de honing, het citroensap, de rode peperbessen en het laurierblaadje tot een derde inkoken in een kookpan en zeef.
- Rasp de citroenschil in de pan. Kruid de vis en bak ze langs beide kanten in hete Solo in de pan.
- Kook de tagliatelle in ruim gezouten water beetgaar.
- Kook de saus op, voeg de light room toe en kruid naar smaak.
- Schik de spinazie op het midden van het bord, dresseer hierop de tagliatelle, vervolgens de vis en de saus. Strooi er de kappertjes over en versier met de dille en de bieslook.
