use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Heilbotfilets met citroengras
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Heilbotfilets met citroengras

Heilbotfilets met citroengras

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    4 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 600 g heilbotfilet
  • 2 stukken citroengras
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 glazen droge witte wijn
  • 1 ui
  • 2 stukken prei
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de ui ende prei en stoof beide in de Solo aan.
  2. Voeg er de wijn bij.
  3. Breng de vis op smaak met peper en zout.
  4. Snipper het citroengras fijn en roer het door de groenten.
  5. Schik er dan de vis op en dek af.
  6. Laat op een matig vuur garen gedurende ongeveer 4 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.