use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Heerlijk gevulde kipfilets

Heerlijk gevulde kipfilets

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bussel waterkers, fijngesneden
  • 100 g Effi Natuur
  • 4 kipfilets
  • 0.5 blokje Knorr Finesse bouillon groenten
  • 1 el light room
  • 1 el olijfolie
  • 5 sjalotten, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • tijm
  • 0.5 dl water
  • 0.5 dl witte wijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de Effi en de olijfolie. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Voeg er 1 fijngehakte sjalot aan toe, het fijngehakte teentje knoflook en de fijngesneden waterkers.
  2. Maak een insnijding in de kipfilets en vul ze met het mengsel. Stoom de kipfilets gedurende 12 minuten in een stoompan of in een stoomoven.
  3. Verwarm ondertussen de bouillon en de witte wijn in een kookpan met de rest van de sjalotten. Verminder de temperatuur tot de helft als het kookpunt is bereikt, voeg de light room toe en laat de vloeistof tot 1/3 inkoken. Breng tot slot op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de kipfilets over de borden en nappeer met de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.