Hapje met bladspinazie met gorgonzola
Lekker, éénvoudig en snel klaar.
Dat zijn de kernwoorden voor dit lekker aperitiefhapje met spinazie die bereid werd met Gorgonzola.
Probeer deze aanrader voor elk feestje !
Lekker, éénvoudig en snel klaar.
Dat zijn de kernwoorden voor dit lekker aperitiefhapje met spinazie die bereid werd met Gorgonzola.
Probeer deze aanrader voor elk feestje !
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 300g bladspinazie met gorgonzola van Iglo
- 30 mini bladerdeeggebakjes
- 30 groene olijven gevuld met ansjovis
- Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C.
- Warm de spinazie op. Verwarm de bladerdeeggebakjes in de oven.
- Vul de gebakjes met de spinazie en leg bovenop een olijf.
- Schik ze op een schoteltje. Serveer 2 à 3 hapjes per persoon.
