use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Hapje met bladspinazie met gorgonzola
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Hapje met bladspinazie met gorgonzola

Hapje met bladspinazie met gorgonzola

Lekker, éénvoudig en snel klaar.

Dat zijn de kernwoorden voor dit lekker aperitiefhapje met spinazie die bereid werd met Gorgonzola.

Probeer deze aanrader voor elk feestje !

Lekker, éénvoudig en snel klaar.

Dat zijn de kernwoorden voor dit lekker aperitiefhapje met spinazie die bereid werd met Gorgonzola.

Probeer deze aanrader voor elk feestje !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 300g bladspinazie met gorgonzola van Iglo
  • 30 mini bladerdeeggebakjes
  • 30 groene olijven gevuld met ansjovis

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Warm de spinazie op. Verwarm de bladerdeeggebakjes in de oven.
  3. Vul de gebakjes met de spinazie en leg bovenop een olijf.
  4. Schik ze op een schoteltje. Serveer 2 à 3 hapjes per persoon.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.