use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gezonde pita tropical
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gezonde pita tropical

Gezonde pita tropical

Bij pita denken we natuurlijk aan een vettige, ongezonde hap maar Becel toont ons hoe het ook gezond kan!

Bij pita denken we natuurlijk aan een vettige, ongezonde hap maar Becel toont ons hoe het ook gezond kan!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 kipfilets
  • 2 mango's
  • 0.5 komkommer
  • ijsbergsla
  • kerriepoeder
  • peper
  • 2 el Becel Dressing
  • 1 el ketchup
  • 2 el Becel Bakken en Braden
  • 4 volkoren pitabroodjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de mango's in kleine blokjes en de kipfilets in fijne reepjes.
  2. Verhit in een koekenpan de Becel Bakken en Braden en bak hierin de reepjes kip goudbruin. Breng ze op smaak met kerriepoeder en peper. Doe de kipreepjes in een kom en meng ze met de mango.
  3. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes en de komkommer in plakjes. Meng een cocktailsaus van de Becel Dressing en de ketchup.
  4. Verwarm de pitabroodjes onder de grill volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de broodjes open en vul ze achtereenvolgens met sla, plakjes komkommer, het kip-mangomengsel en tot slot een lepeltje cocktailsaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.