hoofdgerecht
Gewokte eendenfilet met mango
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 2 eendenfilets
- 250 g peultjes
- Solo Vloeibaar
- 3 mango's
- 2.5 dl suikersiroop
- 3 eetlepels ketchup
- 2 gedroogde pili-pilipeultjes
- 2 groene paprika's
- 1 oranje paprika
- 2 teentjes knoflook
- Snijd de eendenfilets in schijfjes en de paprika's in blokjes.
- Verwijder de uiteinden van de peultjes.
- Snipper de knoflook fijn. Verwijder de pitjes van de pili-pili en snipper ze fijn.
- Verhit de Solo Vloeibaar in de wok.
- Roerbak de paprika en doe er na 3 minuten de eendenfilet bij.
- Na nog eens 3 minuten mogen de peultjes, en de knoflook in de wok.
- Blijf alles roerbakken.
- Schil de mango's.
- Plet het vruchtvlees van het rijpste exemplaar.
- Snijd de tweede mango in stukjes en verdeel de derde in mooie partjes.
- Doe de geplette mango en de stukjes mango samen met de siroop, ketchup, en de pili-pili snippers in de wok.
- Roerbak nog even. Dien op in een schaal en versier met de mangopartjes.
