nagerecht
Gevulde pannenkoeken met amandelen en mangochutney
Geef score
Kooktijd20 min
Porties

- 250 g bloem
- 500 ml melk
- 5 eieren
- 2 eetlepels bier
- 1 mespunt zout
- 26 g vanillesuiker
- 150 g amandelpoeder
- 5 cl slagroom
- Solo Vloeibaar
- 2 rijpe mango’s
- 1 pakje gedroogde rozijnen
- enkele druppels witte balsamicoazijn
- Doe de bloem, melk, 3 eieren, een mespunt vanillesuiker, het bier en zout in een kom en meng alles goed tot een smeuïg beslag.
- Splits 2 eieren en meng de eigelen met het amandelpoeder, de room en een eetlepel Solo Vloeibaar.
- Pel en snij de mango’s in stukjes. Stoof ze gedurende 20 minuten op een laag vuurtje met een eetlepel Solo, de rozijnen, balsamicoazijn en 25g vanillesuiker.
- Doe dit in een gesloten kookpan.
- Schil de peren en snij ze in blokjes. Bak ze kort aan in een eetlepel Solo.
- Bak nu de pannenkoeken in wat Solo.
- Beleg de pannenkoeken met wat blokjes peer en het amandelbeslag. Rol ze op en dresseer ze op de borden. Werk af met een lepel mangochutney.
