use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevulde champignons
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevulde champignons

Gevulde champignons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    5 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels Solo
  • 1 pakje radijsjes
  • 250 g champignons de paris (grote)
  • 1 citroen
  • bieslook
  • 4 porties gemengde sla
  • 1 ui
  • 2 eetlepels hazelnoten
  • 150 g kruidenkaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Neem enkele grote champignons en was ze zorgvuldig.
  2. Verwijder voorzichtig de steel en hol de hoedjes uit.
  3. Laat de Solo smelten in een pan en voeg het citroensap toe (zo worden de champignons niet zwart). Laat de steeltjes even bruinen en roer er dan de kruidenkaas bij .
  4. Vul de hoedjes en bestrooi met bieslook.
  5. Serveer op een bedje van gemengde sla, waaronder u heel dunne ringetjes witte ui, hazelnoten en fijn gesneden radijsjes heeft gemengd.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.