voorgerecht
Gevogeltesoepje met sint-jakobsvruchten en koffiebonen
Geef score
Kooktijd45 min
Voorbereiding
Porties

- 2 dl melk
- 8 sint-jakobsvruchten
- 2 blokjes Knorr Finesse bouillon kip
- 3 eetlepels Solo Vloeibaar
- 2 dl light room
- zout
- 0.25 witte selder
- 0.5 wit van prei
- 15 koffiebonen
- peper
Voorbereiding
- Los de bouillonblokjes op in 1 l warm water
Bereiding
- Snij de selder en de prei in ringen.
- Laat de bouillon een uurtje infuseren met de koffiebonen en zeef dit.
- Stoof de selder en prei in een lepel Solo, voeg de bouillon toe en laat een 45-tal minuten trekken.
- Mix de soep en voeg de light room toe.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Bak de sint-jakobsvruchten enkele minuten in een warme pan met Solo en kruid met zout en peper.
- Schik de sint-jakobsvruchten in een diep bord, lepel er de soep in en garneer met enkele gebroken koffiebonen.
