use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevogeltesoepje met sint-jakobsvruchten en koffiebonen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevogeltesoepje met sint-jakobsvruchten en koffiebonen

Gevogeltesoepje met sint-jakobsvruchten en koffiebonen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur
  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 dl melk
  • 8 sint-jakobsvruchten
  • 2 blokjes Knorr Finesse bouillon kip
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 dl light room
  • zout
  • 0.25 witte selder
  • 0.5 wit van prei
  • 15 koffiebonen
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Los de bouillonblokjes op in 1 l warm water
Bereiding
  1. Snij de selder en de prei in ringen.
  2. Laat de bouillon een uurtje infuseren met de koffiebonen en zeef dit.
  3. Stoof de selder en prei in een lepel Solo, voeg de bouillon toe en laat een 45-tal minuten trekken.
  4. Mix de soep en voeg de light room toe.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Bak de sint-jakobsvruchten enkele minuten in een warme pan met Solo en kruid met zout en peper.
  7. Schik de sint-jakobsvruchten in een diep bord, lepel er de soep in en garneer met enkele gebroken koffiebonen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.