Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gevogelterisotto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
Italiaans
gevogelte
recipe image Gevogelterisotto
  • 200 g sluimererwten
  • 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 750 ml water
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 300 g rijst
  • 500 g in plakjes gesneden champignons
  • 400 g doperwten
  • 1 rode parika (in blokjes gesneden)
  • 1 grote fijngesnipperde ui
  • 600 g kalkoenfilet
  • 1 blikje tomaten puree
  1. Fruit in een stoofpot de fijngesneden ui in 2 eetlepels Solo en voeg er de champignons aan toe.
  2. Zodra de champignons halfgaar zijn doet u er de rijst bij, samen met de tomatenpuree en de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano.
  3. Meng alles goed en verwarm het 5 minuten op een hoog vuur.
  4. Doe er dan het water, de paprika en de doperwten bij en laat het gerecht op een zacht vuurtje 10 minuten sudderen.
  5. Als laatste gaan de sluimererwten in de stoofpot.
  6. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in een pan met de rest van de Solo.
  7. Meng de rijst-groentemengeling door het vlees en verdeel de risotto over 4 borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.