Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Pers de sinaasappel uit en rasp een deel van de schil (alleen het oranje deel, het wit eronder smaakt bitter).
Breng in een pan een laagje water aan de kook. Schep de broccoli in een stoommandje en plaats dit boven het zacht kokende water. Stoom de roosjes beetgaar gedurende 4.5 à 5 minuten.
Roer intussen in een ruime schaal 2 kneepjes vloeibare margarine romig met het sinaasappelsap en 1 theelepel rasp. Schep de broccoli erbij en schud even om.
Lekker met tilapiafilet en pilav:
Fruit de ongekookte rijst in wat vloeibare margarine aan met de kerrie. Voeg de bouillon, rozijnen en abrikozen toe en laat de pilav afgesloten in 15 à 20 minuten gaarkoken. Bak de vis in 6 à 8 minuten bruin en gaar.