use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie

Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • blaadjes salie
  • 150 g gerookte spek in fijne plakjes
  • 60 g Solo
  • 1 glas witte wijn
  • zout
  • 600 g kalkoenlapjes
  • peper
  • citroensap
  • Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak het spek krokant in de op 160° C voorverwarmde oven.
  2. Breng de kalkoenlapjes op smaak met peper en zout en bak ze in de Solo gaar.
  3. Hou ze warm. Doe de witte wijn en het citroensap met enkele versnipperde salieblaadjes in de pan en roer de bakresten los.
  4. nij de lapjes in stukken en schik op ieder bord een stuk.
  5. Leg daarop enkele sneetjes spek en enkele blaadjes salie.
  6. Leg daarop nog een stukje kalkoen.
  7. Lepel er de saus over en werk af met Parmezaanse kaas.
  8. Dien op met gestoofde spinazie en gekookte krielaardappeltjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.