Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Reinig en snijd de steeltjes van de shii-takes en halveer de hoedjes. Stoof ze even aan in Solo, laat uitlekken en houd opzij.
Snijd de cambozola in stukjes, rasp de pecorino en houd de helft ervan apart.
Splits de eieren, doe de dooiers in een kleine kom en de eiwitten in een grote kom.
Klop de eierdooiers los met een vork, kruid met peper en zout en meng de bieslook, de peterselie, de shii-takes, de cambozola en de helft van de pecorino eronder.
Klop de eiwitten stijf tot ze pieken vormen. Verhit wat Solo in een pan van 23 cm diameterdie de onder grill kan.
Warm de ovengrill voor.
Spatel het dooiermengsel onder de eiwitten en stort de eimassa in de hete pan.
Schud even met de pan, laat 2 minuten stollen en bestrooi met de emmentaler.
Schud nogmaals met de pan om de omelet los te maken en ga met een mes langs de rand.
Zet de pan enkele minuten onder de hete grill, maar niet te dichtbij, zodat de omelet bovenaan zachtjes kan stollen.
De omelet mag binnenin smeuïg blijven.
Laat de omelet op een voorverwarmd bord glijden, klap dicht en bestrooi met de rest van de pecorino.
Verdeel in stukken en geef er een groen slaatje en stokbrood bij.
Wil je dit gerecht voor meer personen maken, herhaal dan de bewerking per 5 eitjes.