Gesauteerde bananen met stracciatella
Gepost door Carte d'Or
Gepost door Carte d'Or
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 4 bolletjes Carte d'Or Stracciatellaroomijs (200 g/400 ml)
- 50 g Solo
- 4 middelgrote bananen
- 100 ml Grand Marnier -likeur
- 40 g bruine suiker
- muntblaadjes om af te werken
- Smelt de Solo in een grote braadpan op een middelhoog vuur. Schil de bananen, snij ze in de lengte door en bak ze gedurende 2 tot 3 minuten in de Solo
- totdat ze aan elke kant goudbruin zien.
- Giet de likeur er bij (voorzichtig voor de spetters). Kook de bananen gedurende 2 minuten in de likeur.
- Bestrooi de bananen met de bruine suiker en leg ze op de borden.
- Schep een bolletje Carte d'Or Stracciatellaroomijs uit en leg het op de bananen.
- Dien onmiddellijk op.
