![recipe image Geroosterde pastinaken met rozemarijn en balsamicoazijn](/nl/-/media/Project/Upfield/Brands/Solo/Solo-be/Assets/Recipes/sync-images/5416c7dc-18fd-4406-bca8-4959d628729d.jpg?rev=574b46d5e58e4d3d9bbf6b079cfe95c2&w=1600)
Recept bewaard unsaved
Recept bewaard in ‘Mijn bewaarde recepten’
Pastinaken met aardappelen in oven
Geroosterde pastinaken met rozemarijn en balsamicoazijn
Recept zelf pastinaken en aardappeltjes in de oven te bereiden. Recepten zelf entrecotes bakken en roosteren.
Heerlijke in de oven geroosterde pastinaken en aardappelen, met rozemarijn en balsamicoazijn. En om het helemaal compleet te maken geroosterde entrecotes. Extra vol van smaak en verantwoord door de Becel Original. Heerlijk gerecht om gezellig met z'n tweetjes van te smullen!
Geef score
- 5 min
Voorbereiding
- 30 min
Kooktijd
- 2 porties
Porties