use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Geroosterde gamba's

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • 500 g gamba's
  • 2 dl olijfolie
  • 1 bouillonblokje Knorr Finesse bouillon vis
  • 2 citroenen
  1. Laat 500 g gamba's ontdooien.
  2. Voor een snelle en lekkere marinade verkruimel je een bouillonblokje Knorr Finesse in 2 dl olijfolie. Meng de gamba's in een kom met de marinade.
  3. Laat ze ongeveer 15 minuten marineren.
  4. Rooster de gamba's 3 tot 5 minuten op elke kant.
  5. Rijg ze eventueel aan een spiesje met citroenpartjes ertussen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.